Op de school van André Hazes Junior vierden ze vrijdagavond het Sint Jansfeest. Dit is volgens Monique Westenberg de lichtste tijd van het jaar en dus maakt ze gebruik van deze gelegenheid om wat gelukswensen voor haar kleine man het universum in te sturen. 

Tijdens het Sint Jansfeest droegen alle kinderen een prachtige bloemenkrans en iedereen nam eten mee om samen te delen. 'Er werd gezongen en gedanst en symbolisch door het vuur gesprongen voor weer een jaar gezondheid en geluk', schrijft Westenberg op Instagram. 

Geluk en gezondheid

Bij één van de spellen springt André door een hoepel. Trotse moeder Monique wenst hem al het geluk toe: 'Spring! Op een nieuw jaar vol geluk en gezondheid m'n jongen', schrijft ze bij de foto.

Bekijk hieronder de beelden van André op het Sint Jansfeest.

Article continues after the ad

Kleine André

Kleine André begint steeds meer op zijn vader te lijken en houdt er wel van om in de spotlights te staan. Het mannetje steelde onlangs de show bij zijn eerste bezoek aan een rockconcert in Amerika. Moeder Monique deelde met trots een video van het moment op Instagram.

Trotse tante

Monique Westenberg is niet alleen moeder van zoontje Dré, ook is ze trotse tante. Afgelopen november beviel haar schoonzus van dochtertje Ché. Op Instagram deelde de influencer onlangs een foto samen met haar nichtje die wel sprekend op het zoontje van Monique en André Hazes lijkt. 

 

Bron: Shownieuws, Instagram Monique Westenberg | Beeld: Peter Smulders, Monique Westenberg

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.