Monique Westenberg schittert op elke foto met haar lange, blonde lokken. Toch zullen we haar vanaf nu anders gaan zien op Instagram want ze besloot een bezoekje aan de kapper te brengen en haar stijl compleet te veranderen. 

Nieuw kapsel voor Monique

'Impulsieve actie, maar heel blij mee,' schrijft Monique bij een filmpje op Instagram. Daarin showt ze haar nieuwe lokken die van koelblond naar warm roodbruin zijn gegaan. In haar stories neemt Monique haar volgers mee in het avontuur. Ze houdt ze lang in spanning, maar het resultaat was het wachten waard. 'Oh wauw! Het staat je waanzinnig goed!' en 'Een vrouw met stijl' en nog veel meer mooie woorden stromen binnen onder de post.

Article continues after the ad

Impulsieve actie

Ook André is te spreken over de make-over van zijn vriendin. 'Vanavond Dre een uur eerder naar bed en dan komt er opnieuw een impulsieve actie' grapt ze zanger. Maar ook schoonzus Roxeanne en collega's Glennis Grace en Olcay Gulsen laten hartjes en complimenten achter onder de foto. 

Zussen

Dat Roxeanne Hazes lovend onder de post van Monique reageert is inmiddels geen nieuws meer. De twee herstelden onlangs het contact en dat pakt beter uit dan gehoopt. Waar de relatie met Monique eerder juist voor wrijving zorgde tussen de Hazesjes, is het tussen de voormalig blondine en Roxeanne inmiddels helemaal koek en ei. Sterker nog, de geliefde van André beschouwt de zangeres inmiddels als familie. 'Met m’n zussen', schreef Westenberg dan ook bij het kiekje met allebei haar schoonzussen.

Monique voor haar make-over:

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.