Ondanks dat Monique Westenberg dankbaar is voor dit jaar, staat ze ook regelmatig stil bij de minder leuke dingen in het leven. Zo deelde ze vorige week nog een emotioneel bericht over het gemis van de twee belangrijke vrouwen in haar leven en vandaag staat de vriendin van André eventjes stil bij de verjaardag van haar geliefde hond Dunya. 

 

'Vandaag zou mijn meisje jarig zijn. Ik heb deze dag, 12•12, veertien keer met haar mogen vieren,' schrijft Monique bij een prachtige foto waarin Dunya poseert. 

Article continues after the ad

Troost

Ze vervolgt de post dat ze enorm blij is dat Dunya nog door zoveel kindjes wordt herkend. Daarmee verwijst ze naar het prentenboek wat na het overlijden van de trouwe viervoeter is geschreven. Wat ik in die jaren nooit had kunnen bedenken is dat haar naam nu bij zó veel van jullie kindjes, soms dagelijks, genoemd wordt. Ik heb daar ontzettend veel lieve en mooie berichtjes over gekregen van ouders dat DUNYA zo veel troost en begrip geeft bij een (aankomend) overlijden, van niet alleen een dier, maar ook een dierbaar persoon'

Bijzondere band

Gelukkig heeft Monique ook een prachtige band met haar andere twee honden Frenkie en Gioia. Ze schrijft: 'Het bijzondere is dat ik dit nu ook in Frenkie ervaar. Vandaag krijgen hij en Gioia extra lekkers.' 

Avonturen

Het prentenboek Een hemels hondenleven vertelt het verhaal van hondje Dunya. Over hoe ze geadopteerd werd, met z’n tweeën avonturen beleefden en het gezin uitbreidden toen Monique André ontmoette en ze samen een kind kregen.

Monique met haar hondjes Frenkie en Gioia

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.