Monique Westenberg Dunya

Monique Westenberg staat vandaag uitgebreid stil bij het overlijden van haar pitbull Dunya. Het is vandaag namelijk precies een jaar geleden dat ze haar beste vriend moest laten inslapen.

"Doenie! Vandaag 1 jaar zonder jou. Mijn hart werd verscheurd en zal nooit meer hetzelfde zijn. Jij was mijn meisje, mijn wereld, mijn veiligheid. Ik mis je zó, mijn lievelingsziel!", schrijft ze bij haar foto op Instagram.

Article continues after the ad

Condoleances

In de reacties onder de foto's wemelt het van de condoleances. "Telkens als ik je foto’s of posts voorbij zie komen over haar, schiet ik vol. Zo sterk jullie samen. Moet er niet aan denken dat deze dag ooit gaat komen voor mijn schat, kan me half niet voorstellen hoe zwaar dat zal zijn (en nog is voor je). Sterkte vandaag!", schrijft een volger die zelf ook een trouwe viervoeter heeft. 

Prentenboek

Vorig jaar, tijdens haar vakantie in Mexico, heeft Monique het drastische besluit genomen om haar hond op 14-jarige leeftijd in te laten slapen. Het gaf haar de inspiratie om er een prentenboek voor kinderen van te maken, vernoemd naar haar hond Dunya. Hiermee wil ze kinderen uitleggen wat er precies gebeurt als een huisdier komt te overlijden en wat zo'n gebeurtenis voor impact heeft.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: Peter Smulders