Monique Westenberg heeft ontzettend genoten van de Ahoy-concerten van André. Ook achter de schermen ging het er gezellig aan toe, waar ze onder meer met Marco Borsato op de kiek ging. Toch heeft één fan kritiek op de vrolijke foto. Maar de blondine laat het er niet bij zitten!

Monique zou volgens de fan een 'golddigger' zijn door met Marco op de foto te gaan. Dat laat ze zich niet zomaar zeggen, en ze slaat terug met een briljante comeback. 'Oh denk je? Ik vind hem namelijk vrij bescheiden overkomen en hij wilde graag met mijn zoontje op de foto. Nooit achter hem gezocht joh. Zal het in m'n achterhoofd houden,' reageert Monique. De grote liefde van André krijgt veel complimenten van fans over de gevatte opmerking.

Article continues after the ad

Relatieproblemen

André en Monique's relatie zit in zwaar weer, maar een vakantie op Aruba deze maand heeft ze goed gedaan. Het stel heeft zelfs besloten om samen een hond te adopteren. De zanger is voor de vakantie vertrokken uit hun villa in Berkel en Rodenrijs. Het is niet bekend of hij inmiddels weer bij zijn vriendin en zoontje woont. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.