Monique Westenberg heeft een openhartig interview gegeven over haar relatie met André Hazes en hun tijdelijke breuk. Ook doet ze een boekje open over de verzoening met Roxeanne Hazes en laat ze weten of een hereniging met Rachel er ook nog in zit. 

Rachel Hazes

In een interview met Anouk Smulders laat Monique duidelijk weten dat ze niks meer met Rachel te maken wil hebben. 'Nee, absoluut niet.' Op de vraag waarom ze dat niet wil laat Monique weten: “Ik denk dat ik daar niks meer over hoef te zeggen. Ik denk dat dat wel duidelijk is.”

Knuffel

Monique vertelt dat ze al een tijdje hoopte op een verzoening met Roxeanne. 'Ik dacht als ik haar weer een keer ga zien, stap ik op ‘r af. En ik dacht ik laat gewoon het lot bepalen waar dat is.' Bij de concerten van Holland Zingt Hazes besluit ze haar kans te pakken. Monique ziet Roxeanne in de gang een kamer inlopen. 'Dus ik liep daar naar binnen en ging alle andere dames die ik ook kende daar een knuffel geven en gedag zeggen. En toen zat zij daar en toen zei ik ‘hoi’ en toen stond zij op en gaf mij een knuffel.' Volgens Monique voelde het vanaf dat moment goed aan.

Herenigd

De twee hebben vervolgens een aantal weken met elkaar geappt, waarna ze onlangs voor het eerst met beide gezinnen afspraken. Monique hoopt dat broer en zus weer goed contact krijgen, zo vertelde ze al eerder. 'Het begin is er, ze spreken elkaar weer. Ik ga er verder niet tussen zitten. Ik heb zoiets van: jullie zijn allebei openhartige mensen en gaan op een dag vast weer inten­sief met elkaar om.' Voor de blondine is de Hazes-hereniging vooral fantastisch voor hun zoontjes André en Fender. 'Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien!'

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.