Als er twee mensen zelfspot hebben dan zijn het André Hazes en Monique Westenberg wel. De blondine vond een oude foto van hen samen en was niet te beroerd om het kiekje met ons te delen. 

Lees ook: André Hazes reageert: heeft hij volkszanger van podium gehaald om Hazes-medley?

Twee potjes

"Oké. Ik krijg dus een herinnering op Facebook van 2 jaar geleden met deze foto erbij," schrijft Monique op Instagram. Ze verwijst naar een foto waarop Monique en André liefkozend naar elkaar kijken. De zanger ziet er op de foto heel anders uit dan nu, en daar maakt Monique dan ook een grapje over. "Het is dat André in de foto getagd is en ik mezelf herken. Anders had ik toch écht gedacht dat dit twee potjes waren." Monique krijgt hilarische reacties op de foto uit de oude doos. "Ik kom niet meer bij," zegt een volger. 

Op slag verliefd

André kwam Monique een paar jaar geleden tegen op Facebook. De zanger werd op slag verliefd op zijn Monique toen hij een foto van haar tegenkwam. André nodigde haar uit voor een etentje, maar Monique stemde niet meteen in. Na lang volhouden ging ze toch op date met André. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en de rest is geschiedenis.  

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders