Meestal is het André III die op de Instagrampagina van Monique Westenberg pronkt, maar dit keer schreef ze een romantische ode aan André. 

Lees ook: Tweede kindje voor André Hazes en Monique Westenberg?

Stapelverliefd

André en Monique zijn nog altijd stapelgek op elkaar. De blondine spreekt haar liefde voor de zanger uit via een romantische ode. "Je geeft me jezelf... je ziel... je hart... je bent de enige," schrijft ze bij een lieve foto. Daarvoor plaatste Monique ook al een quote die ze aan haar grote liefde opdraagt: "You fall in love with the little things about someone, like the sound of their laugh and the way they smile."

Tweede kindje

De zanger heeft onlangs in een interview onthuld dat hij dolgraag een tweede kindje zou willen met Monique. Hij hoopt op een dochter. Toch staat een tweede kind voorlopig niet op de planning, omdat hij Monique de tijd wil gunnen om weer 'de oude' te worden na de bevalling. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders