Meestal is het André III die op de Instagrampagina van Monique Westenberg pronkt, maar dit keer schreef ze een romantische ode aan André. 

Lees ook: Tweede kindje voor André Hazes en Monique Westenberg?

Stapelverliefd

André en Monique zijn nog altijd stapelgek op elkaar. De blondine spreekt haar liefde voor de zanger uit via een romantische ode. "Je geeft me jezelf... je ziel... je hart... je bent de enige," schrijft ze bij een lieve foto. Daarvoor plaatste Monique ook al een quote die ze aan haar grote liefde opdraagt: "You fall in love with the little things about someone, like the sound of their laugh and the way they smile."

Tweede kindje

De zanger heeft onlangs in een interview onthuld dat hij dolgraag een tweede kindje zou willen met Monique. Hij hoopt op een dochter. Toch staat een tweede kind voorlopig niet op de planning, omdat hij Monique de tijd wil gunnen om weer 'de oude' te worden na de bevalling. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders