Een opmerking van Monique Westenberg is niet in goede aarde gevallen. Ze maakte een, volgens velen, respectloze opmerking over Jerney Kaagman. 

Parkinson

De vriendin van André Hazes plaatste een video op Instagram waarin ze haar twee honden te eten gaf. De pitbulls Gioia en Dunya reageerden niet op Monique of het eten, daarom vergeleek de blondine de honden met Jerney Kaagman. "God! Ik heb echt de Jerney en de Kaagman onder de honden hoor," stond er eerst onder de video. Een respectloze vergelijking, vinden veel fans. De voormalig Earth & Fire-zangeres heeft Parkinson.

Verwijderd

"Respectloos. Zoiets doe je niet want deze vrouw is ziek," luidt een reactie. Een aantal gevolgen van Parkinson zijn moeilijk bewegen, concentratieproblemen en een 'strakke' gelaatsuitdrukking. Jerney heeft nog niet gereageerd op de ophef of de opmerking. Monique heeft de tekst bij haar video inmiddels verwijderd.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders