Monique Westenberg laat zien niet bij de pakken neer te gaan zitten na de breuk met André Hazes. De blondine omringt zich dan ook maar wat graag met de belangrijke personen in haar leven.

Naast zoontje Dré, vrienden en vriendinnen, neemt natuurlijk ook familie een prominente plek in in het leven van Westenberg. Zo poseert ze met haar nichtjes en iemand die ze gekscherend 'broertje' noemt. Beide beschrijvingen krijgen een hartje.

Verwarring

Wel ontstaat er in de reacties wat verwarring over haar 'broer'. Het is namelijk niet Mathieu met wie ze op de foto staat. Sommigen volgers reageren dan ook: 'Wat een mooi stel❤️ .' Monique geeft duidelijkheid en reageert: 'Frits is niet mijn echte broer, dat is @mathieuwestenberg. Met deze jongen ben ik grootgebracht en heeft een vrouw.' In ieder geval gunnen haar fans haar al het geluk van de wereld, met wie dan ook.

Relatiebreuk

Begin november kondigde André Hazes (25) met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. De twee hebben samen een zoon, de driejarige André. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget Maasland te zijn. Amper twee weken nadat de bom barstte, kreeg Monique de volgende klap te verwerken: haar geliefde oma Corrie (‘de koningin’) was op 88-jarige leeftijd overleden. Bij de uitvaart bleek André uit beelden een van de kistdragers te zijn.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.