Monique moest vorig jaar afscheid nemen van haar oma. Corrie werd 88 jaar en was ontzettend belangrijk voor Westenberg. Het gemis valt haar dan ook nog altijd zwaar.

In een emotionele post op Instagram deelt ze een filmpje samen met haar oma en schrijft: 'Ik mis jou verschrikkelijk ❤️.' Te zien is hoe de twee elkaar omhelzen en Westenberg is zichtbaar ontroerd. 

Article continues after the ad

Steunbetuigingen

Ze kan rekenen op verschillende steunbetuigingen in de reacties van zowel BN'ers als haar volgers. Zo laat Kim Kötter weten: 'Prachtige emotionele momenten om terug te kijken 😢 ik voel jullie knuffel.. ❤.' Een ander merkt op: 'Koester de mooie herinneringen met haar. 😀 knuffel.'

Belangrijke vrouw

Oma Corrie overleed eind november op 88-jarige leeftijd. Zowel Monique als André afscheid van deze belangrijke vrouw in hun leven. Samen hebben Corrie de laatste eer bewezen. 'Jouw laatste kerkmis,' schreef Monique destijds op Instagram. Te zien was hoe de kist van Corrie wordt gedragen, en ook de bloemenzee werd in beeld gebracht. De zanger was aanwezig op de uitvaart. 'Was een mooie avond,' reageerde hij op de beelden van Monique.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.