De vader van Monique Westenberg is vandaag jarig. Maar helaas is ze niet bepaald in de feeststemming. 'Door omstandigheden valt er weinig te vieren,' aldus een emotionele Monique.

Roerige tijd

De grote liefde van André Hazes heeft een roerige tijd achter de rug. Haar steun en toeverlaat, hondje Dunya, overleed en het ging zo slecht tussen haar en André, dat ze even uit elkaar zijn geweest. Hoewel de relatie weer is gelijmd, lacht het leven haar nog steeds niet toe. De blondine laat op sociale media weten dat ze het zwaar heeft. 

Emotioneel

Monique staat stil bij de verjaardag van haar vader, met wie ze een goede band heeft. 'Papa, vandaag ben je jarig en dat hoort dan eigenlijk een feestje te zijn,' schrijft ze. 'Maar door omstandigheden valt er weinig te vieren.' Wat er precies aan de hand is, geeft ze niet prijs. Ondanks de omstandigheden, laat ze een lieve boodschap voor hem achter. 'Jij verdient het om in het zonnetje te staan. Ik hoop dat wat jij allemaal voor je kiezen hebt gekregen het afgelopen jaar, snel kan worden afgesloten. Ondanks dat alles sta je dag en nacht klaar voor je kinderen, schoonzoon, schoondochter en ben je de leukste, liefste, grappigste opa voor je kleinkinderen. Gefeliciteerd papa, ik hou van je.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders