Monique Westenberg heeft op veler verzoek een update gegeven over haar hond Dunya, die ernstig ziek is. 

Tumor

Monique noemt haar hond ook wel haar 'eerste kind'. De vriendin van André Hazes kan naar eigen zeggen niet zonder haar trouwe viervoeter. In augustus 2016 kreeg ze helaas te horen dat Dunya een tumor in haar hoofd heeft. Monique heeft ervoor gekozen om geen chemo te doen, omdat de viervoeter al op leeftijd is. 

'Sterk meisje'

De blondine meldt dat het naar omstandigheden goed gaat met Dunya. "Ze sukkelt lekker door zoals ze ook al deed voordat we 14 maanden geleden te horen kregen dat ze een tumor in haar koppie heeft," schrijft Monique op Instagram. "Inmiddels is de spier in haar koppie aan de kant waar het tumor zat volledig weggevallen, maar dankzij goede supplementen en olie die ze iedere dag krijgt en een overdosis aan liefde is ze nog steeds bij ons! Ze eet goed, heeft elke dag haar loopje en huppelt zelfs nog als ze zin heeft. In het bos gedraagt ze zich als een pup. Ze is een sterk meisje en ik denk dat ze aanvoelt dat ik écht nog niet zonder haar kan."


Beeld: Peter Smulders

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP