Monique Westenberg heeft op veler verzoek een update gegeven over haar hond Dunya, die ernstig ziek is. 

Tumor

Monique noemt haar hond ook wel haar 'eerste kind'. De vriendin van André Hazes kan naar eigen zeggen niet zonder haar trouwe viervoeter. In augustus 2016 kreeg ze helaas te horen dat Dunya een tumor in haar hoofd heeft. Monique heeft ervoor gekozen om geen chemo te doen, omdat de viervoeter al op leeftijd is. 

'Sterk meisje'

De blondine meldt dat het naar omstandigheden goed gaat met Dunya. "Ze sukkelt lekker door zoals ze ook al deed voordat we 14 maanden geleden te horen kregen dat ze een tumor in haar koppie heeft," schrijft Monique op Instagram. "Inmiddels is de spier in haar koppie aan de kant waar het tumor zat volledig weggevallen, maar dankzij goede supplementen en olie die ze iedere dag krijgt en een overdosis aan liefde is ze nog steeds bij ons! Ze eet goed, heeft elke dag haar loopje en huppelt zelfs nog als ze zin heeft. In het bos gedraagt ze zich als een pup. Ze is een sterk meisje en ik denk dat ze aanvoelt dat ik écht nog niet zonder haar kan."

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders