Monique Westenberg heeft vier maanden nadat haar hond Dunya is ingeslapen nog veel verdriet. Gelukkig heeft het liefje van André Hazes nog mooie foto’s van haar trouwe viervoeter als aandenken.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Die deelt ze met de wereld op Instagram. Ook nu weer, met een mooi kiekje en dito onderschrift: 'When I’m lost and need a sign, she leads the way and I’ll be fine'.

 

When I'm lost And need a sign She leads the way And I'll be fine...

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Afscheid

Dunya had een tumor in haar hoofd, waardoor het steeds slechter met haar ging. Terwijl Monique en André op vakantie waren in Mexico, moest de hond worden ingeslapen. Via FaceTime heeft ze afscheid genomen en het beestje bedankt voor de 14,5 jaar vol liefde en steun. 'Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet', schreef ze toen bij de foto waarop ze met de rest van de wereld deelde dat Dunya was ingeslapen.

Article continues after the ad

Onvoorwaardelijk

'Jij was er, onvoorwaardelijk', schreef Monique eerder bij een foto van Dunya op Instagram. 'Ik mis je onbeschrijflijk veel. Door jou bleef ik altijd sterk, door jou leerde ik wat verantwoordelijkheid inhield en door jou heb ik het geluk onvoorwaardelijke liefde te kunnen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Peter Smulders