Monique Westenberg leeft elke dag met een groot gemis. Haar oma Corrie, die ze haar koningin noemt, is er sinds november niet meer. De blondine deelt een emotioneel filmpje van haar overleden oma en zoon André Hazes junior.

In het filmpje is te zien hoe oma Corrie eten voert aan André. De kleine André is echter niet zo enthousiast over het eten dat hij voorgeschoteld krijgt. Oma Corrie probeert het jochie nog enthousiast te krijgen, maar dat lukt niet helemaal. 'Waarom nou niet?', zegt ze liefkozend. Monique deelt het filmpje met '👑' als bijschrift.

Article continues after the ad

Sterke band

Monique heeft altijd een sterke band met haar oma gehad, en ook André was dol op haar. De zanger omschrijft haar als zijn 'allerbeste vriendin': 'Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam.'

Laatste eer

Oma Corrie overleed eind november 2019 op 88-jarige leeftijd. Zowel Monique als André namen, ondanks dat ze destijds niet meer samen waren, afscheid van deze belangrijke vrouw in hun leven. Samen hebben Corrie de laatste eer bewezen. 'Jouw laatste kerkmis,' schreef Monique toen op Instagram. Te zien was hoe de kist van Corrie wordt gedragen, en ook de bloemenzee werd in beeld gebracht. De zanger was aanwezig op de uitvaart. 'Was een mooie avond,' reageerde hij op de beelden van Monique.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.