Gisteren was het een moeilijke dag voor Monique Westenberg (42.) Precies twee jaar geleden moest de afscheid nemen van een speciale vrouw in haar leven en op Instagram stond ze even stil bij dat verlies.

Op Instagram Stories deelt Monique een foto van haar stiefmoeder en haar oma.

Article continues after the ad

Verschrikkelijk gemis

'Vandaag, twee jaar geleden, stierf mijn pinda mama. Vandaag, 1 jaar geleden, hebben we Omie begraven. Ik mis deze twee vrouwen zo verschrikkelijk in mijn leven! Mijn hart is echt niet meer zo compleet sinds twee jaar.' Daarnaast deelt ze nog een aantal andere prachtige foto's van de twee. 

Kaarsje branden

Samen met zoontje André bezocht Monique gisteren het graf van oma Corrie. Op de foto is te zien hoe kleine Dré in een pietenpakje een kaarsje voor oma aansteekt. 'Nieuwe kaarsjes bij Omie neergezet' en 'Ik mis je zo vreselijk veel' schrijft Monique bij het emotionele plaatje. 

De tekst gaat verder onder de foto's

Belangrijke vrouw

Eind november deelde Monique ook al een emotioneel bericht op haar Instagram. Toen was het een jaar geleden dat Oma Corrie overleed op 88-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. 'Mijn allerliefste koningin!', schrijft ze bij verschillende foto's en video's van hen samen. 'Alweer één jaar zonder jou. Zonder de fijne gesprekken, zonder jouw wijze raad en troostende woorden, zonder jouw heerlijke eten, de uitstapjes die we maakten, zonder jouw thuis en jouw geur! Ik mis alles aan jou. Alles!!! ❤️26•11 ✞💔.'

Zowel Monique als André namen afscheid van deze belangrijke vrouw in hun leven. Samen hebben Corrie de laatste eer bewezen. 'Jouw laatste kerkmis,' schreef Monique destijds op Instagram. Te zien was hoe de kist van Corrie wordt gedragen, en ook de bloemenzee werd in beeld gebracht. De zanger was aanwezig op de uitvaart. 'Was een mooie avond,' reageerde hij op de beelden van Monique.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.