Monique Westenberg is ontzettend verdrietig door een dodelijk auto-ongeluk dat maandag plaatsvond. Ze kende de inzittenden niet, maar het bericht heeft haar diep geraakt.

De blondine plaatst daarom op Instagram een bericht om haar gevoel met haar volgers te delen. Bij het betreffende ongeluk kwamen een moeder, een zoon en een hond om het leven. De moeder was met haar auto op de verkeerde weghelft terechtgekomen.

Article continues after the ad

Groot verdriet

Het nieuwsbericht is Monique Westenberg niet in de koude kleren gaan zitten en daarom plaatst ze dinsdag een openhartige foto. Ze schrijft: “Moeder in de bloei van haar leven, zoontje pas 7 jaar en een leven als profvoetballer voor zich. Ik slaap er slecht van en kan aan niks anders denken. Dit kan ons allemaal gebeuren. Al-le-maal! Vader blijft achter. Alleen! Niks meer! Niks! Ondraaglijk!”

Waarschuwing

Ze sluit het bericht af door haar volgers op het hart te drukken extra voorzichtig op de weg te zijn, aangezien een ongeluk écht in een klein hoekje zit. Ze benadrukt dat voorzichtig rijden van levensbelang is. ”Laten we alsjeblieft allemaal voorzichtiger gaan worden in het verkeer. Begin bij jezelf! En koester wat je hebt”, aldus Monique.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl