Monique Westenberg deelt een bijzonder moment met haar volgers. Donderdag zou haar overleden viervoeter Dunya namelijk eigenlijk jarig zijn, maar dan krijgt ze een wel heel bijzonder teken...

Monique deelt dan ook een screenshot van haar telefoon, waarop te zien is dat het 12 over 12 uur is op 12 december. Westenberg kan dan ook maar één conclusie trekken: 'Tekentje van Doennie.' Bekijk de foto hier.

Article continues after the ad

Ongeneeslijk ziek

Vorig jaar mei deelde Monique Westenberg op Instagram het verdrietige bericht dat haar hond Dunya was overleden. Omdat Dunya ongeneeslijk ziek was, liet Monique een paar dagen voor haar overlijden de hartslag van het huisdier vastleggen. Monique heeft de hartslag laten graveren in een ketting, waarmee ze Dunya voor altijd met zich mee draagt. 

Oma

Op de achtergrond van haar telefoon is haar oma Corrie te zien, die eind vorige maand overleed. Op Instagram deelde Monique eerder al een prachtige zwart-witfoto van haar oma en schrijft: 'Wil je mij beloven, dat je dat blijft doen♥.' Te zien is hoe Monique steunt met haar hoofd in de handen van haar oma. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.