Monique Westenberg is helemaal in de wolken. Nee, niet met een nieuwe vlam, maar met haar hondje Frenkie. Ze zet de viervoeter dan ook in het zonnetje op Instagram.

Bij het plaatje schrijft ze: 'Zo blij met jou ❤️.' Monique besloot Frenkie te adopteren tijdens een gezinsvakantie naar Bonaire. Hoewel het hondje soms flink ondeugend kan zijn - zo had hij heel haar woonkamer overhoop gehaald - kan Westenberg echt niet meer zonder haar trouwe viervoeters.

Article continues after the ad

Reacties

Volgers reageren vooral hartjes op dit zoete kiekje. 'Hij ook zeker weten met jou ❤️ honden houden voor altijd van je honden liefde is onvoorwaardelijk', laat iemand weten. Een ander merkt op: 'Honden zijn veel leuker dan mensen. Honden zijn trouw, lief, altijd blij en dankbaar.'

Relatiebreuk

Begin november kondigde André Hazes (25) met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. De twee hebben samen een zoon, de driejarige André. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget Maasland te zijn. Amper twee weken nadat de bom barstte, kreeg Monique de volgende klap te verwerken: haar geliefde oma Corrie (‘de koningin’) was op 88-jarige leeftijd overleden. Bij de uitvaart bleek André uit beelden een van de kistdragers te zijn.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.