De zon schijnt hard op de vakantiebestemming van Monique Westenberg (43). Een beetje té hard, als we de omschrijving bij haar laatste kiekje moeten geloven. Maar dat is niet waar volgers commentaar op hebben.

Monique straalt op het kiekje en kijkt met een gelukzalige glimlach de camera in, ondanks dat ze misschien wat verbrand is.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

Commentaar

Hoewel er genoeg complimenten te vinden zijn onder de post, kan iemand het toch niet laten om uit te halen naar de blondine. 'Wangen teveel opgespoten en te bruin... Je begint veel jonger te willen lijken...', laat iemand weten.

Wangen opspuiten

Maar Monique laat niet zomaar over zich heen lopen. 'Denk dat je je verward met iets te veel gegeten, want wangen opspuiten lijkt me niet gezond', aldus Westenberg in een reactie. 'Mocht je m'n jukbeenderen bedoelen, die heb ik geërfd van m'n omaatje! Wat een oordelen zeg van vrouw tot vrouw.'

Niet alleen maar negatief

Gelukkig zijn fans verder vooral positief over het kiekje. 'Een echte moeder. En bovendien ook nog zo een uitstraling❤️' en 'Mooi mens ben jij. Zooo puur❤️❤️🙌', is onder meer te lezen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.