Monique Westenberg laat doorschemeren dat ze niet op een natuurlijke manier zwanger is geraakt. De vriendin van André Hazes biecht op dat het zeker niet vanzelf ging. 

Article continues after the ad

Traject

De blondine hoorde vaak dat ze veel geluk heeft gehad met haar zwangerschap. "Maar mensen hadden geen idee welke weg wij al hadden afgelegd," vertelt ze tegenover Beau Monde. "Het lukte niet meteen. André heeft er ook alles aangedaan. Hij stopte met roken, drinken en eiwitshakes die hij nam voor het sporten.'' Het koppel bezocht een aantal artsen en Monique moest hormonen spuiten. Na een heel traject was een zwangerschap ze uiteindelijk gegund.  

Stemmingswisselingen

Monique heeft sinds haar zwangerschap last van irritante stemmingswisselingen. Hiervoor heeft ze een hormooncoach in de arm genomen. De vriendin van André Hazes merkt dat ze tien maanden na de bevalling van baby André nog steeds moe en prikkelbaar is. Een hormooncoach moet haar hiervan af helpen. "Want dit ken ik niet van mezelf," zegt ze. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders