In april gingen Monique Westenberg en André Hazes uit elkaar, maar het stel kwam niet lang daarna weer bij elkaar. In een interview met Vrouw vertelt Monique openhartig over de relatiepauze met André. Zo vertelt Monique dat ze er helemaal doorheen zat. 

Het allerergste vond Monique nog wel dat mensen dachten dat zij de breuk in scène hadden gezet voor de kijkcijfers van de reallifesoap 'Ik haal alles uit het leven'.

Article continues after the ad

Kapot

Tegen Vrouw vertelt de 40-jarige Monique dat ze heel veel verdriet van de relatiepauze heeft gehad. 'Ik was echt stuk. Op social media laat je niet zien dat je in je bed ligt te huilen en jezelf ‘s ochtends moet oprapen om voor je kind te zorgen. Maar ik had zo veel verdriet om alles: je kon me opvegen,' aldus Monique. Maar ze bleef het gevoel houden dat het weer goed zou komen tussen haar en André. 'Ik voelde gewoon dat de liefde niet weg was, dat kon niet. Maar ik nam afstand en stelde mijn grenzen. Op een gegeven moment merkte ik dat hij weer naar me toetrok.' De twee gingen kort daarna samen op vakantie naar Mexico en toen kwam alles weer goed. 'Ik had goede hoop dat hij daar weer zou ‘landen’ en inzien wat echt van waarde is. Dat gebeurde ook.'

Tweede kindje

Volgens Monique ging het mis tussen de twee doordat ze in een te klein huis wonen. Ze zijn op zoek naar een groter huis, waar Monique het wel voor zich ziet om het gezin nog verder uit te breiden. 'De bevruchte foetus ligt al te wachten in de vriezer. Hopelijk kunnen we Andre een broertje of een zusje geven. Eerst maar eens een huis vinden, dan zien we wel verder,' aldus Monique.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Vrouw