In april gingen Monique Westenberg en André Hazes uit elkaar, maar het stel kwam niet lang daarna weer bij elkaar. In een interview met Vrouw vertelt Monique openhartig over de relatiepauze met André. Zo vertelt Monique dat ze er helemaal doorheen zat. 

Het allerergste vond Monique nog wel dat mensen dachten dat zij de breuk in scène hadden gezet voor de kijkcijfers van de reallifesoap 'Ik haal alles uit het leven'.

Kapot

Tegen Vrouw vertelt de 40-jarige Monique dat ze heel veel verdriet van de relatiepauze heeft gehad. 'Ik was echt stuk. Op social media laat je niet zien dat je in je bed ligt te huilen en jezelf ‘s ochtends moet oprapen om voor je kind te zorgen. Maar ik had zo veel verdriet om alles: je kon me opvegen,' aldus Monique. Maar ze bleef het gevoel houden dat het weer goed zou komen tussen haar en André. 'Ik voelde gewoon dat de liefde niet weg was, dat kon niet. Maar ik nam afstand en stelde mijn grenzen. Op een gegeven moment merkte ik dat hij weer naar me toetrok.' De twee gingen kort daarna samen op vakantie naar Mexico en toen kwam alles weer goed. 'Ik had goede hoop dat hij daar weer zou ‘landen’ en inzien wat echt van waarde is. Dat gebeurde ook.'

Tweede kindje

Volgens Monique ging het mis tussen de twee doordat ze in een te klein huis wonen. Ze zijn op zoek naar een groter huis, waar Monique het wel voor zich ziet om het gezin nog verder uit te breiden. 'De bevruchte foetus ligt al te wachten in de vriezer. Hopelijk kunnen we Andre een broertje of een zusje geven. Eerst maar eens een huis vinden, dan zien we wel verder,' aldus Monique.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Bron: Vrouw 

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders