Dat Rachel Hazes en schoondochter Monique Westenberg niet door één deur kunnen, is geen geheim. De twee zullen nooit dikke vriendinnen worden en daar leken ze zich bij neer te hebben gelegd. Maar Monique lijkt de vete weer aan te wakkeren... 

Monique plaatste een merkwaardige foto op haar Instagram Stories. Op het eerste gezicht zie je Monique, André, hun zoontje en een bevriend gezin poseren voor de Efteling, waar ze dit weekend naartoe gingen als uitje. Maar wie goed kijkt, ziet iets vreemds op de achtergrond. Rachels hoofd is op een toevallige voorbijganger geplakt. 

Article continues after the ad

Foutje of opzet?

Waarom Monique – of iemand anders – dit heeft gedaan, blijft een raadsel. Maar dat het niet helemaal de bedoeling was om deze foto met bewerking met heel Nederland te delen, blijkt wel uit het feit dat ze het kiekje snel verwijderde. Daarna plaatste ze het kiekje zónder bewerking in haar Stories. De merkwaardige foto bleef echter niet onopgemerkt: Ditjes en Datjes heeft een schermafbeelding gemaakt. 

Links: de foto die Monique plaatste en verwijderde - Rechts: de foto die Monique daarna plaatste, zónder Rachels hoofd

Familieruzie

Monique zou de oorzaak van de familieruzie tussen André en Rachel zijn. Onlangs deed de brunette in Jeroen van der Booms programma Hoge Bomen uit de doeken waarom zij en haar zoon lange tijd geen contact hadden. 'Ik heb geen ruzie gemaakt, maar ik heb geprobeerd mijn kind te beschermen voor iets. En niet voor haar, want zij is een hartstikke goede vrouw, maar ik probeerde zijn mooie jaren te…' Jeroen maakt vervolgens haar zin af: 'Je vond hem te jong.'

Met Bridget klikt het wél

Over Monique laat Rachel niet zoveel los, maar toen Bridget in het leven van haar zoon André was, sprak ze vol liefde over haar schoondochter. Ze beschouwde haar zelfs als vriendin. De twee hadden de grootste lol samen. Iets wat na de relatie, die amper honderd dagen duurde, nog steeds zo is. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: Ditjes en Datjes

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.