Monique van de Ven heeft een rol te pakken in de nieuwe Nederlandse speelfilm Doris. Dit maakte producent Talpa Fictie maandag bekend. De actrice is te zien als de moeder van het hoofdpersonage.

Lees ook: Cast van de nieuwe serie Soof bekend

Comeback

Article continues after the ad

Eerder werd al bekendgemaakt dat Tjitske Reidinga de hoofdrol vertolkt in de film, die gebaseerd wordt op de gelijknamige serie waarin zij tevens de hoofdrol speelde. Ook Monique, die al zeker vijf jaar niet meer in een film gespeeld heeft, en een aantal andere acteurs speelden al een rol in de tv-serie van Net5.

Cast

Naast Van de Ven en Reidinga hebben ook acteurs Gijs Scholten van Aschat, Guy Clemens, Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Tarik Moree en Hendrikje Nieuwerfaan rollen bemachtigd in Doris.

Verhaallijn

De opnames van de komedie, die geregisseerd wordt door Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman, zijn inmiddels van start gegaan. Doris vertelt het verhaal over een gescheiden vrouw die op haar vijfenveertigste op een dood punt is aanbeland. Toch vindt zij na de nodige tegenslag haar zelfstandigheid, geloof en zelfvertrouwen in de liefde terug, gesteund door haar beste vriend Tim. 

Benieuwd? Je moet nog even geduld hebben. Doris verschijnt op 11 oktober in de bioscoop. 

Beeld: ANP. Bron: Talpa Fictie