Actrice Monique van de Ven heeft er geen moeite mee om het leuk te houden in bed. "Ik begrijp mensen nooit als ze over seks zeuren."

In Libelle zegt de 65-jarige actrice, die dertig jaar samen is met Edwin de Vries, dat het belangrijk is om je best te blijven doen als vrouw. "Door er verzorgd uit te blijven zien. Door aantrekkelijk te blijven. Niet te veel uit te dijen. Door fysiek te zijn met elkaar, door intimiteit op te zoeken."

'Niet zo'n big deal'

Van de Ven vindt dat mensen "niet zo'n big deal" moeten maken van seks. "Van die vrouwen die zeggen: 'Maar ik ben nu aan 't lezen...' (..) Als het moment daar is, gewoon doén. Ik heb het al vaker gezegd en ik zeg het nu weer: altijd ja zeggen! Tien minuten later kun je weer je boek pakken. Zo houd je er ook plezier in. Als je het moment steeds voorbij laat gaan, wordt het een ding, en krijg je ruzie."

Eten en drinken

"Ik zie het als eten en drinken - het hoort erbij. Maar het is wel heel belangrijk. Als je de seks loslaat, ben je zó uit elkaar. Dan is er geen intimiteit meer en dan heb je niks."

Door: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Gordon heeft de zaak tegen zijn ex Kevin B. gewonnen. De rechter stelde vast dat Gordon wel degelijk “een affectieve en seksuele relatie” had met de arts in opleiding uit Almere.

Relatie

Kevin mag zijn relatie met de entertainer niet meer ontkennen. De voorzieningenrechter van de rechtbank in Lelystad baseerde zich op “duizenden WhatsApp-berichten” tussen de twee. Gezien de hoeveelheid en de inhoud van de berichten is volgens de rechter “niet vol te houden” dat er geen sprake was van een relatie. Het contactverbod dat Kevin eiste, komt er niet. De entertainer nam na 3 maart geen contact meer op met de arts in opleiding en verklaarde twee weken geleden in de rechtbank dat hij geen contact meer zal zoeken met Kevin. Dat vindt de rechter voldoende.

Dwangsom

Ook de rectificatie waar Gordon om vroeg, komt er niet. Die is “niet meer nodig”. Wel bepaalde de rechter dat Kevin zijn relatie met Gordon niet meer mag ontkennen. Doet hij dat wel, dan moet hij een dwangsom van 5000 euro betalen. Kevin spande het kort geding aan en eiste aanvankelijk dat alle verwijzingen naar hem van Gordons social media verdwenen. De entertainer haalde al snel alle posts over Kevin weg en daarmee leek de zaak van de baan. Maar de arts in opleiding beweerde dat Gordon hem stalkte en stapte toch naar de rechter in de hoop dat de entertainer een contactverbod kreeg. Gordon eiste op zijn beurt een rectificatie, omwille van zijn reputatie.

Bedrogen

Gordon stelde Kevin in februari voor als de man van zijn leven. Al snel bleek dat de entertainer niet de enige was die dacht een relatie te hebben met de arts in opleiding uit Almere. Gordon voelde zich bedrogen, “in mijn emotie” sloeg hij Kevin en zwaaide hij met een mes. De entertainer wilde tekst en uitleg, maar de Almeerder verbrak alle contact. Daarom nam Gordon ook contact op met vrienden en familie van Kevin.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Linda de Mol heeft voor haar dochter Noa een dubbel benedenhuis gekocht in het centrum van Amsterdam. Het optrekje is 143 vierkante meter, meldt de website Bekendeburen.

Peperduur huis

Het huis beschikt over vier kamers, twee balkons en een patio. Een keuken zit er nog niet in, die moet nog worden geïnstalleerd. Linda betaalde volgens de website 875.000 euro. Eerder hielp de presentatrice ook zoon Julian aan een huis in de hoofdstad. De 18-jarige Noa is op papier voor eenderde eigenaar van de woning.

Beeld: Edwin Smulders