Monique Westenberg, de 38-jarige vriendin van André Hazes Jr., maakt zich niet druk om het advies van hondengedragsdeskundigen om een baby nooit samen te laten slapen met een pitbull.

Op Instagram plaatst Monique wederom een lieve foto van haar pasgeboren zoon, luierend met de hond. Ze schrijft bij het plaatje zich vooral zorgen te maken over de toekomst van haar 13 jaar oude hond Dunya: "Ik zie haar elke dag een stukje meer achteruit gaan.’’

Monique en André hebben naast Dunya ook nog een pitbull van 1 jaar oud, genaamd Gioia. De honden worden door Monique en André gezien als 'kinderen' en slapen regelmatig bij het koppel in bed en dus ook bij hun baby.

Gelukkig ontvangt Monique ook veel positieve reacties onder de kiekjes op social media. Zo schrijft men: "Prachtig zo samen! Ik hoop dat jullie toch nog een hele tijd van haar liefde en lieve snoet mogen genieten" en "Zooo lief! Echt onwijs mooi hoe voorzichtig die erbij komt liggen. Liefde van 2 kanten."

Bekijk de foto’s hieronder:

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders