Monique Westenberg (43) is weer helemaal in de wolken met André Hazes (26), die ze even kwijt was aan Bridget Maasland (45). Toch lijkt Monique de kortstondige relatie niet zo serieus te nemen. Ze noemt het een 'zijspoor'.

André en Bridget waren slechts drie maanden een stel, maar dat maakte hun relatie niet minder intens. Het ene na het andere romantische kiekje werd gedeeld en de presentatrice noemde haar toenmalige vriend zelfs de liefde van haar leven. Bovendien gaf ze onlangs toe dat ze het met Hazes al had over kinderen. Maasland had het dan ook ontzettend zwaar met de breuk, terwijl André niet lang erna weer terug was bij Monique én Bridget volledig uit zijn leven wiste. Inmiddels heeft zij op haar beurt ook alle kiekjes met André verwijderd van Instagram.

Article continues after the ad

Dankbaar

Nu André duidelijk weer voor Monique heeft gekozen, kan Westenberg het niet laten om een opmerkelijke reactie te plaatsen onder een van Hazes’ nieuwe Instagramfoto’s. “Ik ben zo fucking dankbaar voor de groei, ontwikkeling, klappen van de zweep, lessen en mooie momenten die ik mee heb mogen maken de afgelopen tijd”, schrijft de zanger bij het plaatje. “Samen met de mensen die er vanaf seconde één bij waren. Zakelijk en privé. Love jullie!” In de post tagt hij onder meer de moeder van zijn zoon.

Zijspoor

Monique is er dan ook als eerste bij om een reactie te plaatsen, waarbij ze een sneer lijkt uit te delen aan Bridget. De RTL-presentatrice wordt namelijk niets meer dan een ‘zijspoor’ genoemd. “Keihard gewerkt aan deze reis, maar het belangrijkste is de reis in jezelf die je aan het maken bent”, aldus Westenberg. “Af en toe met harde lessen, maar die hebben we allemaal nodig in deze reis. Zes jaar geleden hebben we onze wegen samen gevoegd en tja… soms is er even een zijspoor nodig die je weer op het pad brengt van je bestemming.”

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.