Monique Smit is dolgelukkig met haar gezin, al heeft de Volendamse zangeres zich ook door moeilijke tijden moeten worstelen. Ze zweefde op het randje van een postnatale depressie en kreeg later een miskraam.

Ander perspectief

Zingen, presenteren en model staan voor een internationaal cosmeticaconcern. Monique Smit (31) mag supertrots zijn op alles dat zij tot nu toe heeft gepresteerd, al is de Volendamse het meest trots op haar gezin. Samen met Martijn Mollema heeft ze zoontjes Noah (5) en Luca (1), en ze is stiefmoeder van Milan, de negenjarige zoon uit Martijns eerdere relatie. Voor Monique heeft het moederschap alles in haar leven in een ander perspectief gezet. ‘De focus ligt thuis en dat zorgt ervoor dat ik heel goed overweeg wat ik wel en niet doe,’ vertelde ze aan Flair. ‘Ik wil geen au pair in huis.

Bewuste keuze

En dat is geen gebrek aan ambitie, maar gewoon een heel bewuste keuze die ik maak.’ Maar hoe gelukkig Monique ook is met haar gezin, dat betekent niet dat alles altijd rozengeur en maneschijn is. Integendeel! Eerder vertelde ze al dat ze na de geboorte van haar eerste kind op het randje zat van een postnatale depressie. ‘Ik kwam met een flinke knip uit de bevalling, kreeg een dubbele borstontsteking en was alleen maar bezig met borstvoeding,’ vertelde ze in Kek Mama.

Beeld: Peter Smulders
Dit artikel komt uit Story. Editie 40 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.