Het is altijd de grootste wens van Monique Smit geweest om drie kinderen te krijgen. Maar de Volendamse zangeres denkt dat dit geen optie meer is. Ze heeft het zo druk dat ze haar zoontje nu al zes dagen per week naar de oppas brengt. ‘Ik moet uitkijken dat Noah geen mama tegen mijn moeder gaat zeggen...’

De afgelopen jaren droomde Monique Smit (29) ervan om met haar grote liefde Martijn Molleman (32) in Italië te trouwen. Maar dat huwelijk zou alleen plaatsvinden als ze daar samen met hun drie kinderen zouden zijn. ‘Pas als mijn gezin compleet is, ga ik trouwen,’ liet Monique eerder weten. En daar staat ze nog steeds achter. Al beseft ze wel dat een gezin met drie kinderen nu verder weg is dan ooit. ‘Van mijn moeder krijg ik zelfs op mijn kop dat ik niet genoeg tijd heb voor ons enige kind Noah,’ vertelt Monique nu. ‘En daar heeft ze ook wel een beetje gelijk in.

Soms zijn er periodes dat ik Noah zes dagen per week naar de oppas moet brengen. Hij gaat twee dagen naar de crèche, zodat hij met andere kinderen leert spelen, en de andere vier dagen is hij vervolgens bij mijn moeder. Martijn en ik hebben allebei drukke banen. We weten dat hij in goede handen is bij mijn ouders, maar ik besef ook heel goed dat ik meer tijd voor hem moet maken.

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 27 ligt nu in de winkels.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP