Monique Smit geniet enorm van haar twee zoons Luca (7 maanden) en Noah (4). En de twee jongens zijn dol op elkaar. Zo is te zien op een zwart-wit foto die de zangeres deelt op Instagram. 

Noah kroelt elke avond met zijn kleine broertje. 

Article continues after the ad

Plagen en knuffelen

Maar plagen doet-ie ook graag. 'Och lieve jongens, hopelijk zullen jullie altijd zoveel lol blijven maken. Nog maar 7 maanden samen en ze kunnen nu al niet meer met en zonder elkaar.' Noah is gek op z'n broertje en wil voor het slapengaan altijd even knuffelen, zegt Monique.

Broertjes

'Noah vindt het heerlijk om zijn kleine broertje te helpen maar ook zeker te plagen, ik hou mijn hart vast als Luca straks voor zichzelf kan opkomen. Haha nu al een sterke beer. Dit is toch genieten', schrijft Monique verder.

Drie kinderen

De kleine Luca is nog maar 7 maanden oud, toch denkt Monique al aan een broertje of zusje voor haar jongens. Dat gevoel had ze al een paar dagen na de bevalling. Want voor haar is een gezin met drie kinderen (eigenlijk vier, want haar vriend Martijn heeft al zoon Milan uit een eerdere relatie) compleet. "Met drie kinderen naast ons kan er in de toekomst ook getrouwd worden. Het perfecte plaatje", zei de zangeres tegen De Telegraaf.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Instagram

Ja, ik wil..Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.