De Volendamse Jan en Monique Smit mogen dan hun beroemde naam én hun woonplaats gemeen hebben, ze lopen bepaald niet de deur bij elkaar plat, vertelt Monique in een interview. 

Door: Redactie Libelle

Monique ziet Jan alleen als Sinterklaas weer in het land is, vertelt ze. Als ze haar broer wil zien moet ze de televisie aanzetten: Jan Smit is vaker op de beeldbuis dan in de woonkamer van zijn bloedeigen zus. “Jan zie ik bijna nooit”, zegt Monique openhartig. “Soms zie ik hem, maar dat is uniek. Ja, met Sinterklaas…”

Genegeerd

Monique Smit werd aan het begin van dit decennium twee jaar lang genegeerd door haar broer. Lange tijd dacht ze dat Yolanthe, zijn toenmalige vriendin, daar de oorzaak van was. Pas toen ze de biografie van haar broer las, vernam ze de ware reden.

Puber 

Jan bleek zijn zus te negeren omdat hij vond dat zij de kantjes ervan afliep. “Ik mocht wel mee met hem op tour, maar dan praatte hij óók niet met me. We zaten elke zondag bij elkaar met de familie en dan keek hij iedereen aan, behalve mij. Hij negeerde mij gewoon. Op een gegeven moment ben je er zelfs aan gewend.”

Bijleggen

De ongezellige situatie eindigde pas toen Jan weer een relatie kreeg met jeugdvriendin Liza. Eén van haar voorwaarden voordat ze weer iets met hem zou beginnen, was dat broer en zus het bij zouden leggen. Dat hebben ze diezelfde avond nog gedaan.

Ich Bin Nicht Wie Du

Sindsdien is het weer goed tussen de twee. Alhoewel, goed.. een warme relatie is het niet. Maar hun huidige gebrek aan contact heeft in ieder geval niets met die oude ruzie te maken: “Dat is dit niet. Mijn zus Jenny zie ik elke dag, maar Jan zit bijna altijd in Duitsland, hij is daar dan aan het werk. Hij is er gewoon nooit.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Door: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP