Monique Smit spuwt vuur via Instagram. Ze is de zogenoemde moedermaffia (commentaar hebbende moeders die denken alles beter te weten) helemaal zat. 

De zangeres en zus van Jan Smit rekent bij deze voor eens en voor altijd met die vrouwen af.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖼Ik hou van Holland🎶 Ps. De jurk liet ik alleen voor de foto even los, we maakten hier namelijk een tussenstop.🤓 Oh en blijkbaar moét ik er ook nog even bij vermelden dat als je goed kijkt Noah wel degelijk vast zit in zijn stoeltje(!) Hij haalt alleen zelf altijd zijn armen er uit, wat ik niet altijd in de gaten heb omdat ik nou eenmaal geen ogen in mijn achterhoofd heb zitten. Zou best makkelijk zijn ja.. Och jongens ik word hier zó moe van. Je zou toch nooit meer iets willen posten en je profiel lekker Prive houden als je tegenwoordig met álles rekening moet houden. Ik hoop dat jullie wel perfect zijn.. #moedermaffia #gewooneenleukplaatje #trotsemama #ikhouvanholland

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

'Je doet het nooit goed'

De reden: ze doet het in de ogen van veel van haar volgers (die dus bij de moedermaffia horen) toch nooit goed. Waarom zou ze dan leuke foto's van haar kinderen blijven delen als er veel negatieve reacties op komen. 'Ik ben een werkende moeder die het leuk vindt om sommige privémomenten met jullie te delen, ik vind dat namelijk zelf ook leuk om te zien bij andere mensen. Maar op deze manier heb ik er geen zin in', zo begint ze haar verhaal.

Levensgevaarlijk

Monique doelt op het feit dat ze bakken kritiek kreeg op de foto die ze twee dagen terugplaatste. Daarop is te zien dat ze samen met haar zoons Noah en Luca op de fiets zit. Volgens verschillende volgers ontstond er door de jurk van Monique die wapperde een gevaarlijk situatie, en bovendien zat haar oudste zoon niet goed vast.

Article continues after the ad

Te gek voor woorden

Voor de zangeres hét moment om haar volgers even goed toe te spreken. 'Toch te gek voor woorden. Voor wie doe ik dit nou eigenlijk? Ik lijk wel gek. De jurk liet ik alleen voor de foto even los, we maakten hier namelijk een tussenstop. Oh en blijkbaar moét ik er ook nog even bij vermelden dat als je goed kijkt Noah wel degelijk vast zit in zijn stoeltje. Ik hoop dat jullie wel perfect zijn.'

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.