Monique Smit superzenuwachtig

Monique Smit is inmiddels de trotse moeder van twee zoontjes. Een jaar terug was dat nog wel anders en op Instagram deelt ze dan ook een emotionele terugblik naar het moment dat Luca nog in haar buik zat.

Op het kiekje is te zien hoe de zangeres samen met haar oudste zoontje Noah op de bank zit. 'Goedemorgen, Ik kreeg deze herinnering van precies een jaar geleden', begint Smit haar verhaal. 'Hier was ik net een paar weken zwanger van Luca Liam en was Noah nog mijn ‘baby’. Inmiddels zit hij alweer 4 maanden op school en is hij in één keer een grote jongen geworden met ook een hoop praatjes erbij. Nu al merk je dat ze op sommige momenten heel stoer willen zijn. Maar lieve schat deze kroelmomentjes minimaal tot je 18e AUB.'

Article continues after the ad

Moedermaffie

Ook heeft ze een duidelijke boodschap aan een bepaalde groep volgers. 'En voor de moedermaffia: Nee hij heeft al lang geen speentje meer! Scheelt weer een hoop DM’s', laat de zangeres weten.

Derde kindje

Hoewel haar tweede zoontje nog maar zes maanden oud is, denkt Smit al aan nummer drie. De Volendamse vindt haar gezin nog niet compleet. 'Ik kan me niet voorstellen dat het de laatste keer is geweest dat ik het gevoel van zwanger zijn heb gevoeld. Een derde zou absoluut welkom zijn en dan is ons gezinnetje echt compleet', aldus de 30-jarige Monique. Begin juli zag Luca Liam het levenslicht, zoontje Noah is inmiddels 3 jaar.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.