Monique Smit superzenuwachtig

Monique Smit is weer aan de beterende hand, zo laat haar management weten aan Shownieuws. De zangeres liet eind vorige week weten in het ziekenhuis te zijn opgenomen vanwege een niersteen.

Monique zal weer gaan optreden en het gaat heel goed met haar, aldus haar management. Ook op haar eigen Instagram laat ze van zich horen: 'Precies een week geleden begon de pech..💎 Het heeft allemaal langer geduurd dan gedacht, alles wat tegen kon zitten zat helaas ook tegen. Laat ik jullie de details besparen, 🥴 maar het gaat er om dat de operatie is geslaagd en ‘de steen’ is verwijderd! 👍🏼 Ik ben weer fijn thuis bij mijn heerlijke mannen en vanaf morgenavond kan ik eindelijk alles weer oppakken! 🎤🎶.'

Article continues after the ad

Niersteen

Ze werd dinsdag opgenomen omdat ze last heeft van een niersteen en krampen, die een zeurende pijn veroorzaken.'Helaas is niet alles rozengeur en maneschijn. Mijn god, nooit geweten dat dit zo pijnlijk is, geloof me, ik beval liever', schreef de 30-jarige zangeres en presentatrice op Instagram bij een foto waarop te zien is dat ze aan een infuus ligt in een ziekenhuisbed.

Smit en haar artsen hoopten dat haar niersteen er vanzelf uit zou komen, maar dat was niet het geval. 'Omdat dat niet is gebeurd en het mijn nieren iets aantast, moet ik helaas alsnog onder het mes. Hopelijk word ik vandaag nog geholpen', aldus Smit.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.