Monique Westenberg draagt een emotioneel bericht aan 'haar' André Hazes op. De zanger vierde gisteren zijn 24ste verjaardag, en dat heeft haar flink aan het denken gezet. "Mijn wens voor jou is dat je dromen groot blijven en je zorgen klein," schrijft Monique.

Samen sterk

De blondine staat stil bij André's verjaardag met een prachtig bericht. Monique spreekt de wensen voor haar grote liefde uit. "Dat je nooit meer op je schouders hoeft te dragen dan dat je aan kan. Dat de wereld om jou heen jouw oprechtheid omarmt en je terug geeft wat jij geeft. Dat jouw cirkel positief blijft en je ontwikkeling jou laat worden wie je hoopt te mogen zijn. Ik wens jou rust in je mooie koppie en blijdschap in je gevoelige hartje," schrijft de moeder van baby André. "Samen zijn we sterk! Gefeliciteerd met je verjaardag mijn liefde. Ik hou van jou, oneindig."

Zwaar weer

Vorige week onthulde André dat hun relatie in zwaar weer zat. Het ging zo slecht tussen de twee, dat het bijna mis ging. "In de weken voor Ahoy ging het echt slecht, ze had me zelfs uit huis gegooid'', vertelt André. "Ik had ook het punt bereikt waarop ik dacht: prima." Uiteindelijk legden André en Monique hun ruzie weer bij. ''Maar toch is er iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen. Ze stond ineens in Ahoy, een dag voor de show. Mijn eerste reactie was: wat kom je doen? Toen zei ze: we hebben hier samen naartoe gewerkt, dan maken we het ook samen af."

Beeld: Edwin Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)