Monique Westenberg draagt een emotioneel bericht aan 'haar' André Hazes op. De zanger vierde gisteren zijn 24ste verjaardag, en dat heeft haar flink aan het denken gezet. "Mijn wens voor jou is dat je dromen groot blijven en je zorgen klein," schrijft Monique.

Samen sterk

De blondine staat stil bij André's verjaardag met een prachtig bericht. Monique spreekt de wensen voor haar grote liefde uit. "Dat je nooit meer op je schouders hoeft te dragen dan dat je aan kan. Dat de wereld om jou heen jouw oprechtheid omarmt en je terug geeft wat jij geeft. Dat jouw cirkel positief blijft en je ontwikkeling jou laat worden wie je hoopt te mogen zijn. Ik wens jou rust in je mooie koppie en blijdschap in je gevoelige hartje," schrijft de moeder van baby André. "Samen zijn we sterk! Gefeliciteerd met je verjaardag mijn liefde. Ik hou van jou, oneindig."

Zwaar weer

Vorige week onthulde André dat hun relatie in zwaar weer zat. Het ging zo slecht tussen de twee, dat het bijna mis ging. "In de weken voor Ahoy ging het echt slecht, ze had me zelfs uit huis gegooid'', vertelt André. "Ik had ook het punt bereikt waarop ik dacht: prima." Uiteindelijk legden André en Monique hun ruzie weer bij. ''Maar toch is er iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen. Ze stond ineens in Ahoy, een dag voor de show. Mijn eerste reactie was: wat kom je doen? Toen zei ze: we hebben hier samen naartoe gewerkt, dan maken we het ook samen af."

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders