Monique's leven staat op zijn kop. In een week tijd is haar relatie met André voorgoed beëindigd én moest ze via een appje vernemen dat hij verliefd is op Bridget. Ondanks de pijnlijke breuk probeert ze positief te blijven.

Monique heeft een aardige klap te verwerken, maar dat hoeft ze niet alleen te doen. De blondine heeft veel steun aan haar omgeving. Gisteren, toen het nieuws over Bridget naar buiten kwam, verzette ze haar gedachten door een boswandeling te maken met een aantal geliefden, waaronder zoontje André. Monique richt zich zo min mogelijk op het drama dat zich in haar leven afspeelt. 'Positive energy,' schrijft ze bij de kiekjes in het bos. 

Article continues after the ad

Prille relatie

Vanochtend vertelde Bridget voor het eerst over haar prille romance met André. 'We hebben het leuk. That's it, eigenlijk,' zei ze in het radioprogramma van Frank Dane. Ze benadrukt dat er nog geen sprake is van een relatie. 'Laten we niet te hard van stapel lopen,' zegt ze. 'Dat moeten we nog uitzoeken, zo lang zien we elkaar nog niet.' Wel geeft ze toe verliefd te zijn: 'Hij is ook verliefd. Dat is wel leuk hè.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.