Hoewel André Hazes (27) uitgebreid zijn kant van het verhaal heeft gedaan, wil Monique Westenberg (43) zich verder niet uitlaten over de breuk. En dat heeft alles te maken met hun zoontje Dré.

Dat laat het management van de blondine weten aan RTL Boulevard. 'Omwille van hun zoon, die dit later ook allemaal terug zal kunnen zien en lezen, vindt Monique het net als vorig jaar vooralsnog niet nodig om nog meer over deze verdrietige situatie uit te weiden', is de verklaring.

Article continues after the ad

Keus van de zanger

Wel liet ze eerder op Instagram weten dat de breuk een keus was van de zanger. 'Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan', schrijft Monique. 'Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten.'

Abrupt

Monique noemt de keuze van André om weg te gaan 'voor mij abrupt, ik heb het niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.'

Geen contact

André en Monique hebben momenteel geen contact meer. Dat vertelde de zanger in zijn interview met RTL Boulevard. 'Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien.' De zanger zei dat hij vooral zijn zoon eerder over de naderende breuk had willen vertellen, maar deed dit niet omdat Monique dat geen goed idee vond.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.