Monique geniet samen met haar grote liefde, zoontje André jr., van een welverdiende vakantie op het zonnige Curaçao. Ook haar ex André en zijn nieuwe liefde Bridget zijn van de partij. Via Instagram laat Monique weten dat ze altijd met haar ex verbonden zal blijven. 

Ook al zijn de twee niet meer bij elkaar.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔗❤️

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Cryptische boodschap

Op de foto die ze deelt zien we de kleine André lekker losgaan op de instrumenten bij papa 'Dre' op het podium. Monique plaatst daarbij twee ringen en een hartje. Met andere woorden: we blijven altijd verbonden met elkaar door ons zoontje. 

Powervrouw

Haar volgers vinden het prachtig dat ze haar gevoelens over de nare breuk opzij kan zetten. 'Als mama mag jij trots zijn, dat jij zo in het leven staat. Geweldig.' En: 'Wat vind ik dit knap van je. Je zal van binnen vast veel pijn hebben, maar weet dat jij enorm veel kracht uitstraalt. Powervrouw ben je', zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties.

Grote liefde

Genieten van een vakantie, dat doet ze nu het liefste met haar zoontje. Die liefde is onvoorwaardelijk. Haar ex André heeft 'zijn' Bridget, maar zij is gelukkig met André jr. 'Mag ik dan voor altijd bij jou blijven', schrijft ze bij een foto waar ze haar zoontje een dikke smakkerd geeft.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mag ik dan voor altijd bij jou blijven...

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Ja, ik wil...

Monique, haar ex en Bridget hebben het naar hun zin, dat moge duidelijk zijn. Iets wat de moeder van André, Rachel, maar wat fijn vindt. Zij is dol op haar nieuwe schoondochter en vindt het fijn om te zien dat hij gelukkig is. Wat haar betreft stappen Bridget en André binnenkort samen in het huwelijksbootje. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: Instagram

Ja, ik wil..Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.