Monique Westenberg probeert haar leven weer op de rit te krijgen na haar pijnlijke relatiebreuk met André Hazes. Gelukkig heeft ze veel steun aan de mensen om haar heen. Ruud de Wild en Olcay Gulsen steken de blondine een hart onder de riem.

Ruud en Olcay hebben Monique een bijzonder en persoonlijk cadeau gegeven. Het stel heeft haar een kunstwerk van Ruud opgestuurd. Op het kunstwerk staat een toepasselijke tekst: 'Although I search myself, it's always someone else I see. Don't let the sun go down on you.' De woorden steunen de blondine in deze moeilijke periode. 'Dankjewel lieve @olcay en @ruuddewild voor dit prachtige schilderij en de ongelooflijk lieve woorden! Dit krijgt een mooi plekje in huis,' schrijft Monique op Instagram, waarbij ze ook het kunstwerk en het kaartje laat zien.

Pijnlijke breuk

Onlangs werd bekend dat André's relatie met Monique Westenberg voorgoed voorbij is. Monique liet toen al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw 'waar hij een tijdje contact mee heeft'. 'Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker', stelde ze. De zanger maakte toen bekend dat het om Bridget Maasland gaat. 'Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen', verklaarde hij. 'Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.'

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.