Het aanzoek is al ruim een week geleden, en toch wordt Monique Westenberg nog overspoeld met felicitaties en cadeautjes. Gisteren kreeg ze een wel heel bijzonder verlovingscadeau binnen, van haar kersverse 'zus' Roxeanne Hazes. 

Ooit was Monique de reden dat André niet meer door een deur kon met zijn zus Roxeanne. Maar het tij is volledig gekeerd. Roxeanne is misschien wel het meest enthousiast over de aanstaande bruiloft van André en Monique. Om de verloving te vieren heeft de zangeres haar schoonzus geheel naar traditie een blauwe kousenband gegeven. Een cadeau waar Monique maar wat blij mee is, laat ze weten op Instagram Stories. De blondine noemt de zangeres liefkozend haar 'zus'. 

Article continues after the ad

Verrassingsaanzoek

Dankzij de coronacrisis kon André niet meer direct in zijn oude gewoontes vervallen en gebruikte hij al zijn vrije tijd om het vertrouwen van Monique en zijn zoontje André terug te winnen. Dat vertrouwen is nu zo groot dat de compleet verraste Monique volmondig ‘ja’ zei op het onverwachte huwelijksaanzoek van afgelopen weekend. Nietsvermoedend was Monique door een vriendin meegenomen naar het Wereldmuseum in Rotterdam, voor zogenaamd een coronaproof benefietgala. Maar toen Monique de zaal inliep, zag ze haar André staan te midden van een bloemenzee, ballonnen en er brandden tientallen kaarsen. ‘Op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje.’ Vervolgens vertelde André, die zelfs haar vader om diens toestemming had gevraagd, hoeveel hij van haar houdt, waarna hij op zijn knieën ging en haar de grote vraag stelde.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.