Monique Westenberg gaat door een heftige periode. Haar hond Dunya, die ze beschouwde als haar eigen kind, is onlangs overleden en daar is ze kapot van. 'Mijn hart is niet meer compleet. Ik mis je, mijn meisje, mijn wereld.

Groot gemis

De vriendin van André Hazes mist haar viervoeter 'onbeschrijflijk veel'. Zij en haar hond Dunya waren 14,5 jaar lang onafscheidelijk. 'Alle ups&downs doorstond jij met mij. Jij was er, onvoorwaardelijk. Altijd! Er was geen Monique zonder Dunya, jij was altijd naast mij,' schrijft ze op Instagram. De pitbull werd half mei ingeslapen en gecremeerd. Monique kon daar niet bij zijn vanwege een vakantie in Mexico. Ondanks het grote gemis, gelooft de moeder van baby André dat haar hond altijd bij haar zal zijn. 'Ooit zei iemand mij dat jouw ziel al eeuwen met mij mee reist en ik hoop zó dat wij ooit weer samen zullen zijn,' aldus Monique.

Article continues after the ad
 

Je was één week oud toen ik je voor de eerste keer zag en pas drie weekjes toen ik je bij me kreeg. Ik bracht jou en je broertjes en zusjes groot met de fles omdat je mama geen melk meer kon geven en sinds dat moment waren wij onafscheidelijk. Jij maakte deel uit van mijn reis naar het volwassen worden. Alle ups&downs doorstond jij met mij. Jij was er, onvoorwaardelijk. Altijd! Er was geen Monique zonder Dunya, jij was altijd naast mij. Ik verkoos jou boven het uitgaan, want ik wilde mijn weekenden met jou doorbrengen, samen naar het strand of bos. Daar waren we allebei gelukkig. Samen zijn we acht keer verhuisd. Personen kwamen en gingen tijdens onze reis, maar jij bleef altijd. Jij werd geliefd door iedereen, “wat een bijzonder beestje” kreeg ik zo vaak te horen. Mensen hielden écht van jou, zelfs degene die beweerde niet van honden te houden. Omdat ik jou overal mee naar toe nam heb ik zo ontzettend veel mooie herinneringen met jou. Meer dan met welk persoon dan ook. Die koester ik! Jij was het begin van mijn gezin, jij was mijn eerste meisje en zal dat altijd blijven. Ik mis je onbeschrijflijk veel, maar ben je zo dankbaar dat jij er voor koos in mijn leven te komen. Door jou bleef ik altijd sterk, door jou leerde ik wat verantwoordelijkheid inhield en door jou heb ik het geluk onvoorwaardelijke liefde te kennen. Ooit zei iemand mij dat jouw ziel al eeuwen met mij mee reist en ik hoop zó dat wij ooit weer samen zullen zijn. Mijn hart is niet meer compleet. Ik mis je, mijn meisje, mijn wereld ❤️? “You can check out anytime you like, but you can never leave”

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders