Monique Westenberg gaat door een loodzware periode. Haar relatie met André Hazes is voorgoed voorbij en ze verloor haar oma Corrie, met wie ze een hechte band had. Toch zit ze niet bij de pakken neer.

Een relatiebreuk en verlies van een familielid gaan Monique niet in de koude kleren zitten. Ondanks de vele tegenslagen, blijft de 42-jarige positief. Op Instagram Stories deelt ze een inspirerend bericht: 'Houd je hart zuiver. Laat anderen doen wat ze willen. Blijf goed doen. Laat je licht niet dimmen om net zo donker te worden als zij. Schijn boven ze uit!' Monique focust zich op de positieve dingen en laat zich niet afleiden door bijzaken. 

Article continues after the ad

Pijnlijke breuk

Monique en André hebben hun relatie onlangs voorgoed beëindigd. Monique liet toen al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw 'waar hij een tijdje contact mee heeft'. 'Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker', stelde ze. De zanger maakte toen bekend dat het om Bridget Maasland gaat. 'Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen', verklaarde hij. 'Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.'

Goed contact

Ondanks de relatiebreuk hebben Monique en André goed contact met elkaar. De zanger komt geregeld langs om tijd met hun zoon door te brengen. Vorige week vierden Monique en André samen Sinterklaas, waar ook gezellige foto's zijn gemaakt. 

Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.