Het weerzien met Monique en hun zoon op Curaçao zou André Hazes hebben doen beseffen hoe hij het gezinsleven met hen mist. Dat zou de reden zijn van de breuk met de twintig jaar oudere Bridget Maasland. Want HET LIEP VOLLEDIG UIT DE HAND op het zwoele eiland. Story wachtte hen op Schiphol op, en daar was duidelijk dat André genoeg had van zijn bliksemaffaire met Bridget!

Met een sjaal voor haar gezicht verborg Bridget Maasland vorige week op Schiphol haar tranen. Zij en André Hazes waren net geland, na een paar dagen Curaçao, waar de zanger met zijn band had opgetreden. Van dolverliefde blikken naar elkaar was geen sprake meer – het had er meer van weg dat de twee knallende ruzie hadden gehad.

Article continues after the ad

Ordinaire vechtpartij

Dieptepunt in de verstandhouding tussen André en Bridget zou zijn contact met Monique op het eiland zijn geweest. Volgens een ooggetuige is André ’snachts op Moniques hotelkamer geweest en werd hij gesnapt toen hij daar stilletjes dacht weg te sluipen. De gevolgen van een aardbeving zouden niet groter zijn geweest binnen zijn relatie met Bridget toen die daar weet van kreeg! Het zou erin geresulteerd hebben dat Bridget Monique heeft opgezocht en de twee IN EEN ORDINAIRE VECHTPARTIJ belandden! Dat was voor André de druppel en ter plekke zou hij een punt achter zijn affaire met Bridget hebben gezet. Dat wil niet zeggen dat hij nu weer met Monique is, maar háár kansen op een verzoening zijn in elk geval groter dan die van Bridget.

'Naar André terug'

 Op het eiland zou Monique ook geen moment onbenut hebben gelaten om André te laten weten hoe fijn ze het vond dat ze weer als gezin samen konden zijn. En ook op Instagram schreef ze veelzeggende teksten als Mag ik dan voor altijd bij jou blijven en plaatste ze veel rode hartjes bij André’s berichten en zelfs een afbeelding van twee ringen. Alsof ze wilde zeggen: voor altijd met elkaar verbonden. Bovendien deed ze ook nog de uitspraak dat ze voor haar relatie met André wil vechten – EN DAT WAS DUS LETTERLIJK ZO.

Vrienden van Monique laten aan Story weten dat zij André zijn relatie met Bridget heeft vergeven. ‘Zij wil André terug. Daar maakt ze geen geheim van. Maar of dat een goed idee is? André blijft een jonge hond, die zijn wilde haren nog lang niet kwijt is. Je ziet wel dat André nog steeds in de ban is van Monique. De vraag is nu hoeveel liefde er nog tussen hen is...’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.