Wat is je vroegste herinnering aan eten?

‘Thuis aten we vroeger doordeweeks alleen bruin brood met normale boter. En in het weekend kwam er wit brood op tafel, met roomboter.’

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet? 

‘Waar ik écht niet van houd, zijn spruitjes. Wat ik heel lekker vind, is sashimi. Daar word ik zó gelukkig van. Maar die moet wel vers zijn. Dat is een voorwaarde.’

Wat geef je onverwachte gasten te eten? 

‘Dat gebeurt gelukkig niet zo snel. Dan neem ik ze mee uit eten. Ik ben ook niet zo van het laten bezorgen. Ik houd van koken en wil mijn gasten graag een gezonde maaltijd voorschotelen. Etentjes organiseren vind ik erg leuk, en veel van onze vrienden zijn vegetarisch. Dus dan maak ik vaak iets met verse groenten.’

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders