Een betrouwbare bron meldt Story dat André een te koop staand dubbel penthouse bezocht in Rotterdam. Groot voordeel van de locatie van het penthouse is dat het op korte afstand ligt van zowel Bergschenhoek als Berkel en Rodenrijs, waar ex-verloofde Monique Westenberg met hun zoontje in de gezinsvilla woont.

Het appartement is gelegen in de wijk Hillegersberg, één van de duurste en meest gewilde buurten in de havenstad. Het penthouse van 130m2, waarvan de vraag- prijs 995.000 euro is, beslaat twee samengevoegde appartementen met uitzicht over de Bergse Voorplas en een deel van de skyline van Rotterdam. 

Article continues after the ad

Monique 

Story is informatie ter ore gekomen waaruit blijkt dat Monique de komende jaren zorgeloos in de villa kan blijven wonen; André zou er alles aan gelegen zijn om het zijn ex en vooral hun zoontje zo comfortabel mogelijk te maken na de volkomen onverwachte liefdesbreuk. Kleine André zit in de buurt op school, en geruchten dat Monique naar Vinkeveen zou verhuizen zijn dan ook op niets gestoeld.

Door: Nick Dijkman | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.