Monica Geuze (25) heeft een pittig jaar achter de rug, maar in de liefde is ze weer gelukkig. Ze denkt zelfs de ware te hebben gevonden.

Woensdag 8 juli krijgt de docuserie Like Monica eindelijk een vervolg. In de eerste aflevering zien we dat de influencer, ruim een half jaar na de breuk met haar voetballer Lars Veldwijk, dolgelukkig is met Robbert. Hij kwam afgelopen april al vluchtig voorbij in de toen voorlopig laatste aflevering van haar serie en duidelijk wordt nu dat hun prille relatie de coronacrisis heeft overleefd.

Hij is de ware

'We begonnen elkaar steeds meer te zien en toen kwam de lockdown. En toen hadden we zoiets van, het is dan wel erg ongezellig om niet samen te zijn. Het is echt heel raar, maar we zijn sindsdien vrijwel iedere dag samen geweest en hebben elkaar slechts  twee dagen niet gezien,' vertelt Monica, die instant begint te stralen als ze over hem begint. 'Er zijn zoveel mensen die dat nooit in hun leven mee gaan maken. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het.'

‘Instagram official’

Robbert heeft inmiddels officieel gevraagd of Monica z’n vriendin wil zijn. Sinds 24 maart is het écht ‘aan’. Nu dat grote nieuws er eindelijk uit is, vond Monica het ook tijd om de relatie Instagram official te maken. Woensdag deelt de Love Island-presentatrice een eerste foto samen met Robbert, die zelf onvindbaar is op sociale media. In het bijschrift staat enkel een veelzeggend hartje.

Article continues after the ad

Liefde van Lars

In de nieuwste aflevering van de docuserie is verder te zien dat na een hoop verdriet de band tussen Monica en ex Lars verbeterd is. 'Lars en ik hebben natuurlijk onze issues gehad, maar op dit moment zit het helemaal goed en daar ben ik wel echt blij mee. Ik heb ook het idee dat we op een veel respectvollere manier met elkaar omgaan en dat-ie mij meer waardeert.'

Bron: Flair | Beeld: Instagram, BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.