Monica Geuze (26) liet laatst al zien dat ze gewoon nog met haar ex Lars Veldwijk (30) door één deur kan. De twee voormalig geliefden gingen toen samen met hun dochtertje Zara-Lizzy een hapje lunchen. Monica vertelt nu op social media hoe het co-ouderschap verloopt tussen de twee. 

Op Instagram Stories vraagt een volger aan Monica of het co-ouderschap ooit went. De influencer reageert hier openhartig op. 

Tijd

'Onze situatie is sowieso anders dan de meeste co-ouderschap situaties denk ik', begint Monica haar reactie. 'Omdat haar vader in Korea woont, wat niet echt om de hoek is.' Ook vertelt ze dat het echt tijd heeft gekost om dit goed te laten verlopen. 'Maar inmiddels hebben we een fijne band opgebouwd samen als ouders zijnde en dat gun ik echt iedereen, want dat geeft zoveel rust', aldus Monica. 

Tekst gaat verder na de post. 

Article continues after the ad

Goed gesprek

In de podcast Geuze & Gorgels vertelde Monica recent al dat je elkaar niet kunt ontwijken als je een kind hebt. De twee ex-geliefden gingen laatst samen met hun dochtertje lunchen en hebben volgens Geuze voor het eerst een ontzettend goed gesprek met elkaar kunnen voeren. Zonder dat ze ruzie kregen, hebben ze elkaars behoeftes en gevoelens over bepaalde situaties kunnen delen.

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram Monica Geuze, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.