Monica Geuze (24) is weer gelukkig in de liefde na haar breuk met Lars Veldwijk (28). Dat laat ze weten in haar nieuwe realityserie, waarin haar nieuwe vlam ook kort in beeld komt. 

Monica heeft momenteel geen contact met haar ex, met wie ze dochtertje Zara-Lizzy kreeg. 'We komen er niet uit. Misschien heeft het gewoon tijd nodig, maar nu is het niet gezellig.'

Article continues after the ad

Dochtertje

Aangezien Veldwijk nog een jaar in Zuid-Korea blijft, zal hij zijn dochtertje ook nog lange tijd moeten missen. 'Het feit dat hij weg is vind ik voornamelijk voor haar erg (…) in mijn eigen optiek was co-ouderschap altijd de ideale oplossing, maar ik weet niet of ik daar hetzelfde over denk als ik het allemaal een jaar alleen heb gedaan', aldus Monica.

Nieuwe liefde

Toch is er niet echt iets gebeurd waardoor ze ruzie kregen, behalve dat Monica nu verder gaat met haar leven. Lars vindt dit heel lastig, zeker nu er een nieuw iemand in het leven is van Geuze. 'We zijn nog steeds aan het afspreken.' Haar vlam heet Robbert en leerde ze kennen via een datingapp. 'Ik heb nog nooit iemand zo leren kennen.' Hoewel hij aan bod komt in de realityserie, wordt hij slechts van de achterkant in beeld gebracht.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.