Gisteren deed André Hazes (27) zijn verhaal in RTL Boulevard. In de korte preview hoorden we al dat André in dit geval 'niet de eikel was'. Maar de zanger vertelde nog veel meer.

Hazes geeft toe dat ze inderdaad op Bonaire waren om trouwlocaties te bezoeken. Toch voelde het eenmaal daar helemaal niet goed. 'Maar op het moment dat ik daar was dacht ik, dat gaan we niet doen.'

Article continues after the ad

Ruzie

Het aanzoek bleek niet goed genoeg te zijn om aan te zijn onvoorwaardelijke liefde aan te tonen. 'Ik moest me verantwoorden voor dingen die ik niet had gedaan', aldus Hazes. 'Er zijn natuurlijk ook zoveel dingen gebeurd die niet te lijmen waren. Ook veel ruzies waar kleine Dré bij waren. Mijn ouders hebben zelf ook vaak ruzie in mijn bijzijn gehad en dat wil ik hem niet aandoen. In Bonaire is dat uit de hand gelopen en toen dacht ik gewoon "het is genoeg geweest".'

Geen contact

André heeft sinds hij besloot een punt te zetten achter zijn relatie met Monique Westerberg geen contact meer met zijn ex en hun zoontje André junior. 'Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien', vertelde André. De zanger zei dat hij vooral zijn zoon eerder over de naderende breuk had willen vertellen, maar deed dit niet omdat Monique dat geen goed idee vond.

Nieuwe vlam?

Hazes erkende zich nu samen in een huis met influencer Sarah van Soelen te bevinden. Ze hebben geen relatie, maar de zanger sluit niets uit. Het tweetal kent elkaar van een feestje. Van Soelen vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens Hazes inmiddels anderhalf jaar clean. 'Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed.' Maar hoe zit het nu tussen de twee: is er meer dan alleen vriendschap? 'Het is wel een heel leuk wijf, daarom heb ik ook in mijn Instagrampost gezet dat ik niks uitsluit. Ik weet niet wat de toekomst brengt.' De zanger ontmoette Van Soelen al voordat hij Bridget Maasland ontmoette, de vrouw voor wie hij de vorige keer de moeder van zijn kind verliet.

Trouwen

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen, maar Story kon woensdag onthullen dat het toch echt over en uit was tussen de twee.

Bron: ANP, Libelle | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.