Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is nog maar net achter de rug - mol Jeroen Kijk in de Vegte is nog aan het nagenieten - toch kunnen molloten er geen genoeg van krijgen.

En wordt er nu al volop gespeculeerd over het nieuwste seizoen.

Deze twee?

Echte molloten denken nu al te weten wie de eerste twee kandidaten zijn. Het blijft een lastige elke seizoen, welke BN'ers hebben nog nooit meegedaan en wie zijn er in de periode dat er gedraaid wordt beschikbaar?

De eerste twee kandidaten zijn misschien geraden. Het zou gaan om: SBS6-verslaggever Charlotte Nijs. Fans van het programma ontdekten dat ze tijdelijk niet te zien was op de buis en ook geen enkel bericht op social media meer had geplaatst.

Article continues after the ad

Verdachte

Verdachte nummer twee: Michelle Willemsen. Zij heeft een eigen YouTube-kanaal en werkt voor De Telegraaf. Ook zij was een tijdje niet te zien in de mogelijk opnameperiode en ook zij deelde even niks op social media.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws! @wieisdemol.avrotros @omroep.avrotros

Een bericht gedeeld door Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) op

21e seizoen

Het 21e seizoen van het programma Wie is de Mol? gaat van start op 2 januari. Het was onzeker of het programma door kon gaan in coronatijd. In de video spreekt Van de Westelaken de nieuwe kandidaten toe.

'Kandidaten. De komende periode zullen jullie fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Wie is te vertrouwen en wie niet?', aldus Rik van de Westelaken. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws! @wieisdemol.avrotros @omroep.avrotros

Een bericht gedeeld door Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) op

Bron: Instagram Beeld: AVROTROS
 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.